ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!

"alva" medium black bag ucon acrobatics

79,00 €

Τσάντα σε σχήμα ημισέληνου
19 x 30 x 8 εκ.
Χωρητικότητα προϊόντος 2 λίτρα
Βάρος προϊόντος 280 γρ.
Υλικό προϊόντος: Ανθεκτικό στην τριβή, PU tech υλικό ως εναλλακτική λύση δέρματος, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υφάσματα με μαλακή επιφάνεια
Τσέπη για smartphone
Κυκλικός σχεδιασμός
Ανακυκλωμένα υφάσματα
Αδιάβροχο

  • Μαύρο
- +
Οι παρακάτω συνδυασμοί είναι διαθέσιμοι:
Μεγεθη Χρωμα 
One sizeΜαύρο

1 Προϊόν
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία προϊόντα!

Μια αναβαθμισμένη, απαραίτητη τσάντα από την αρχή μέχρι το τέλος, η τσάντα Alva Medium είναι ένα κομψό αξεσουάρ που θα θέλετε να χρησιμοποιείτε επανειλημμένα. Χάρη στο πρακτικό σχήμα ημισελήνου, αυτή η τσάντα ανοίγει σε ένα εκπληκτικά ευρύχωρο εσωτερικό με αρκετό χώρο για να χωρέσει όλα τα καθημερινά σας απαραίτητα και ακόμα περισσότερα. Το κινητό σας τηλέφωνο παραμένει εύκολα προσβάσιμο στην μπροστινή τσέπη με μαγνητικό κλείσιμο ή - πιο ασφαλώς - στην εσωτερική τσέπη από μαλακή τσόχα. Η σειρά Lotus Infinity είναι κατασκευασμένη από PUrTEX∞, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό τεχνολογικό υλικό που η Ucon Acrobatics ανέπτυξε εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτή η εναλλακτική λύση δέρματος από ανακυκλωμένα υφάσματα εξοικονομεί πόρους, είναι εύκολη στη φροντίδα και αδιάβροχη. Σε σύγκριση με τη συμβατική PU, αυξήσαμε την αντοχή στο σκίσιμο κατά +100%, την αντοχή στην πρόσφυση της επιφάνειας κατά +400% και την αντοχή στην τριβή κατά πάνω από 1.000%. Όπως η premium κομψότητα του δέρματος - αλλά αναμφισβήτητα καλύτερη.

Σχετικα προϊοντα

Ενδιαφέρομαι γι αυτό το προϊόν!

"alva" medium black bag ucon acrobatics

"alva" medium black bag ucon acrobatics

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς;

Το besimple.gr χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες προκειμένου να βελτιστοποιήσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.